Campingtur I Fremtiden Din? Lær Hva Du Kan Forvente Her

Camping er en av Amerikas største tradisjoner, men mange mennesker gjør vanlige feil når de drar ut til naturen. Følgende artikkel har noen nyttige råd om hvordan du kan gjøre din neste campingtur morsommere, samtidig som du forblir så trygg som mulig. Les videre for å lære noen viktige camping tips.

Mens et bål avgir nok lys i det generelle området rundt det, vil du være sikker på at du tar med en lommelykt på camping tur hvis du planlegger å våge utenfor bålet glød. Dette er et klart sikkerhetstiltak du ikke vil ignorere. Det kan være ganske mørkt ute i skogen om natta.

Unngå eventuelle dyreliv du kan komme i kontakt med. Bears har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker de har vært kjent for å rippe åpne bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem i mange campingplasser. Ikke bare er de smarte og kan få tilgang til mat forsyninger lett, men de kan bære sykdom også.

Hvis du er camping og været begynner å stige betydelig, snakke kjølere som du har med deg og sette dem et sted i skyggen. Det vil også bidra til å holde dem dekket med noen form for presenning. Dette vil holde temperaturen inne i kjøleren fra å stige for mye.

Få en sovepose som er varm nok. Dette er viktig. Selv om du går camping om sommeren, kan nettene bli veldig kaldt ute i naturen. Det er soveposer lovende beskyttelse mot varierende kulde temperaturer; Det er en god idé å velge så lav temperatur som du kan finne.

Uansett om du skal camping alene, eller med en stor gruppe, må du alltid ta med et nødsett. Dette settet vil endres avhengig av når og hvor du er camping, men bør alltid inkludere det grunnleggende. Du bør ta med ting som en fakkel og antivenom også, du vet aldri hva som kan skje.

Rydd opp grundig når du forlater en leir. Prøv å ikke etterlate spor av deg på campingplassen du bodde i. Dette er viktig, ikke bare når det gjelder å være hensynsfull overfor andre mennesker. Det er dyr og insekter som fortsetter å leve i skogen etter at du har igjen, så tenk på dem også.

Camping er gøy, og camping med barn kan være enda morsommere, men visse forholdsregler må gjøres for disse små bobiler. Ta rikelig med ekstra klær for dem, fordi de vil bli skitne og våte. Det er viktig at de ikke holder seg i våte klær, fordi det er mulig, det kan resultere i hypotermi. Dette gjelder også for voksne.

Som du nå vet fra artikkelen ovenfor, camping er ikke bare kjører ut i villmarken uten riktig planlegging. Snarere er det mange viktige ting å vurdere når du venturing ut til den store utendørs. Hold tipsene du nettopp har lest for hånden og implementere dem neste gang du bestemmer deg for å gå camping.