En Nybegynnerguide Til Camping

Camping i naturen kan være en av de mest avslappende og hyggelige måter å komme seg bort fra stresset i hverdagen. For å sikre at turen er så avslappende som mulig, er det noen grunnleggende tips som får hjelp til å få mest mulig ut av tiden din bort. Artikkelen nedenfor har mange gode ideer.

Du kan forestille deg at naturen har en uuttømmelig tilførsel av ved, men det kan ikke være noe annet enn vått tre som nekter å brenne. Det er alltid en god idé å ta med deg litt tre av dine egne og holde det på et tørt sted.

Hvis du ønsker å hindre myggstikk, men ønsker å unngå å bruke sterke kjemikalier, bruk en appelsinskall i stedet. Gni den oransje skallet over utsatte områder av huden, slik som nakke, armer, ansikt og ben til naturlig slå tilbake mygg. Ikke bare vil den oransje skreller føle seg bedre på huden din enn tradisjonelle repelling kjemikalier, men de vil lukte bedre, også!

Sørg for at du er klar over hva sykehusene er nær din campingplass og hvordan du kommer til dem. Selv om du ikke ønsker å tenke på noe dårlig skjer på turen, er det en mulighet. Visse skader vil kreve et besøk til legen, så det er best å vite hvor du skal gå før noe skjer, og du er i panikk-modus.

Ta med deg en eske med viktige forsyninger når du går på campingtur. Inkluder ting som pinnekamper, lommelykt, matlagingsverktøy og håndrenser. Forbered deg på forhånd. Tenk på alle de tingene du trenger dager før du drar på turen, spesielt hvis du vil være langt fra en hvilken som helst butikk.

Appelsiner smaker godt, men de kan også bidra til å holde mygg borte fra deg. Ikke kast skreller når du er ferdig med dem og gni dem på deg selv. Påfør på enhver hud som er utsatt for å holde insekter unna uten kjemikalier. Det er mye billigere enn å bruke pengene dine på bug spray!

Ta med nok mat og snack elementer for å vare deg gjennom hele turen. Du ønsker ikke å bruke tiden din på å få mat hvert måltid, kos deg mens du er camping. Ta med frokostblanding, pølser og alle de andre favorittmatene dine som vil fyre deg opp gjennom hele turen.

Vurder å kjøpe billige walkie-talkies å ta med deg på din neste campingtur for å gi en måte å holde kontakten med alle i partiet ditt i områder der mobiltelefon mottak kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du er camping med barn og trenger å holde styr på deres oppholdssted.

Det er viktig å være forberedt mens camping. Ta med ekstra tepper sammen med soveposen. Tepper gir god polstring og kan hjelpe deg å holde deg varm hvis den er kaldere enn du forventer om natten.

Som du kan se er det mange flotte måter å gjøre din tid i naturen den beste campingturen noensinne. Ved hjelp av tipsene i artikkelen ovenfor vil sørge for at din erfaring er en å huske i årene som kommer. Du vil gå tilbake til din daglige rutine oppdatert og klar til å gå.